Denna sida använder cookies som måste godkännas.

Personuppgiftspolicy

Om Blomdahls

Skräddarsytt utifrån dina önskemål

Vi har bestämt oss för att bli duktiga på en produkt som går att variera i all oändlighet. Nämligen plåt. Vi specialtillverkar allt från små komplicerade elektronikkapslingar till större fläkt- och säkerhetsboxar. Våra kunder finns även i möbelindustrin och byggbranschen där det ofta behövs specialtillverkade verktyg eller anpassade detaljer. Hos oss finns allt samlat under ett tak – ritning, tillverkning, lackering, montering, packning så att du skall slippa skicka dina produkter till fler ställen.

Kantpressning.

Kvalitetssäkrat med hållbarhetstänk

Allt vi jobbar med handlar om precision. Därför har vi investerat i en avancerad maskinpark med robotar som utför precisionsarbeten. Det behövs dock alltid en mänsklig handpåläggning och översyn. När det gäller svetsning så utförs det ibland helt manuellt då vissa arbeten kräver det. Det viktigaste för oss är att slutprodukten håller högsta kvalitet och att våra kunder är nöjda.

Vi är därför certifierade enligt ISO9001:2015Vi arbetar ständigt med att ta ansvar för att vår produktion är så hållbar som det bara är möjligt. Nyligen installerade vi en ergonomisk kantpress som är mer energisnål än den vi haft tidigare och vi har även monterat solcellspaneler på taket av fabriken, 328 st.

Pulverfärgerna vi använder är organiska och innehåller 100% fast material. I motsats till andra lackeringstekniker behöver lackering med pulverfärg inga lösningsmedel och är därför ett miljövänligt val. Tillsammans kan vi göra skillnad när det gäller att producera mer hållbart!

Blomdahls Mekaniska AB har antagit en personuppgiftspolicy i egenskap av personuppgiftsansvarig för kunders, leverantörers och övriga externa kontakters personuppgifter. Se hela vår policy här.

Personlig service i tredje generationen

Blomdahls Mekaniska grundades redan 1942 och drivs idag av tredje generationen Blomdahl, bröderna Åke och Jan.

Vi har våra rötter i företaget och har mångårig erfarenhet av verksamheten och branschen. För oss är det självklart att det är kundens behov som styr i alla lägen, i samma anda som när företaget startades. Hos oss blir du alltid vänligt bemött och får bra service och vi visar dig gärna runt i vår fabrik i Herrljunga.

Kontakta oss gärna!

Vill du veta mer?