Tjänster från början till slut

För att kunna ge dig bästa möjliga helhetslösning kan vi hjälpa till med mer än bara vår bearbetning. Är din bransch en helt annan så kan det lätt kännas överväldigande att ta itu med konstruktion och ritningar för t.ex. plåtchassit till din produkt. Vi hjälper dig gärna med detta och även montering, paketering och leverans.

På så vis hjälper vi dig ta fram en konstruktion som både möter dina behov och som samtidigt är optimerat för vår produktion.

Vi erbjuder hjälp med

Konstruktionsstöd och ritningsframtagning

Vi ställer gärna upp och diskuterar kring dina önskemål när det gäller konstruktionshjälp av komponenter, ofta kan vi med vår erfarenhet föreslå lösningar som är kostnadsbesparande för dig. Från konstruktionsstöd är inte steget långt till ritning och självfallet kan vi hjälpa er att ta fram nödvändiga ritningar på era komponenter och produkter för att säkerställa kvalitet och precision i den efterföljande produktionen.

Montering

Den vanligaste tjänsten vi erbjuder är montage av olika komponenter till helt färdig produkt. Här kan det även handla om att montera ihop våra komponenter med andra som vi då sköter inköp och logistik av. Exempel på produkter där vi erbjuder det är: datorstöldskydd, elektronikkapslingar, ställbara sängar m.m. Stort som smått spelar ingen roll – vi är vana vid det mesta så tveka inte att höra av er om ni föredrar en sammansatt produkt framför enskilda komponenter.

Paketering

Självklart tar vi oss gärna även an att förpacka era produkter på olika sätt. Det kan vara för att underlätta för nästa steg i din process, en förpackning som är lätt att plocka ur från ett lager, en skyddande förpackning eller rent av en förpackning som kan användas för leverans till slutkund. För en av våra kunder packar vi allt gods och märker det med olika slutkunders egna varumärken, streckkoder osv. Vi kan hjälpa dig hela vägen.

Leverans

Vi har en väl fungerande logistik med dagliga leveranser med bl.a. Postnord, Schenker och DHL. Vi kan även expediera gods med transportör anvisad av kund.

Produktionsområden

Vi är ett företag som vill vara kompletta och har därför byggt upp en bred maskinpark så att vi skall kunna erbjuda en helhetslösning för dig som kund. Här kan du se en överblick av de områden vi arbetar inom och lite kort om hur de fungerar.