Vi tillverkar dina produkter i tunnplåt med stansning och bockning i små/medelstora serier. Vi utför volymproduktion i tunnplåt med smart och kostnadseffektiv produktion. Vi legolackerar dina produkter i vår moderna pulverlackanläggning.

Stans & Laser

Stansning är en kostnadseffektiv metod för att göra hål i plåt. Med ett stort antal stansverktyg i förrådet tillsammans med vår snabba och flexibla stansmaskin klarar vi de flesta utmaningar. Stanstekniken har dock en svaghet när det kommer till att göra radier och runda former. Där fungerar en laser betydligt bättre, förutom en större flexibilitet vad det gäller form och mönster är ställtiden mycket kortare vilket gör lasern perfekt för prototypframtagning.

Vi satsar långsiktigt

Som ett led i att kontinuerligt förbättra vårt erbjudande har vi därför investerat i en kombinerad stans- och lasermaskin med full automation. Detta gör att vi kan skapa alla typer av hålbilder och mönster med perfekt resultat samt ta fram prototyper till bästa kostnad. Den automatiska plåthanteringen gör att vi också får god kapacitet.

Prägling och rullformning

Utöver det ovan nämnda klarar maskinen även gängning, prägling, gradning och formning, dock kräver det ofta specialverktyg. Hör av dig med dina behov så hittar vi en lösning tillsammans.

Vår maskin - Trumpf 3000L

  • Kombinerad stans och lasermaskin med automatisk plåthantering och detaljplockning
  • Max plåtstorlek 2500X1250mm
  • 19 verktygsplatser alla med autoindex
  • Maskinen arbetar i plåt upp till 4mm
Trumpf 3000L

Produktionsområden

Vi är ett företag som vill vara kompletta och har därför byggt upp en bred maskinpark så att vi skall kunna erbjuda en helhetslösning för dig som kund. Här kan du se en överblick av de områden vi arbetar inom och lite kort om hur de fungerar.