Vi tillverkar dina produkter i tunnplåt med stansning och bockning i små/medelstora serier. Vi utför volymproduktion i tunnplåt med smart och kostnadseffektiv produktion. Vi legolackerar dina produkter i vår moderna pulverlackanläggning.

Pulverlackering

Pulverlackering är en teknik där färgpulver görs statiskt med hjälp av en elektrisk laddning, därigenom fastnar pulverpartiklarna på föremålet när de sprutas mot detaljen. Efter appliceringen härdas pulvret genom att detaljen värms upp till en hög temperatur under en viss tid. Efter att detaljen svalnat är den klar att användas.

Färg och textur

Att hitta den rätta färgen och texturen för din produkt kan betyda mycket. Hos oss har du möjlighet att välja bland ett stort utbud av olika kulörer som vi har i lager. Söker du en särskild känsla eller struktur för ditt ytskikt så hjälper vi dig att hitta det rätta för din produkt.

Rätt kvalitet till rätt produkt

Lackering handlar inte bara om kulör. Vissa detaljer lackas bara för att få ett skydd eller för att få en struktur. Andra detaljer har kundexponerade ytor där det ställs höga krav på en förstaklassig finish. Vi behandlar dina produkter på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt utifrån ställda krav. Vi är vana vid att hantera olika typer av produkter, vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för just din detalj.

Snabba färgbyten med avancerad återvinning

Vår utrustning är framtagen för snabba färgbyten, detta gör att kortare serier får en väldigt låg ställtid och samtidigt får en högkvalitativ automatiserad bearbetning med full färgåtervinning. Det ger lägre slutpris och högre kvalitet.

Helt cnc-styrd lackering

Kvaliteten säkerställs genom att exakt inställning av sprutmönster upprepas vid varje körning. Sex stycken automatsprutor som bygger upp flera, tunnare lager, ger jämnare täckning.

Temperaturstyrning

För att färgen ska härdas på rätt sätt krävs det en god noggrannhet med temperaturen. Vi säkerställer kvalitén med bl.a elektronisk övervakning av ugnens temperatur.

Emballering och slutpaketering

En förstklassig yta kräver en förstklassig paketering. Vi emballerar din produkt efter dina önskemål för att säkerställa att den har rätt kvalitet när den kommer fram till dig.

Produktionsområden

Vi är ett företag som vill vara kompletta och har därför byggt upp en bred maskinpark så att vi skall kunna erbjuda en helhetslösning för dig som kund. Här kan du se en överblick av de områden vi arbetar inom och lite kort om hur de fungerar.